Design magazin
Design magazin
A Transzformálható Platform

Space Generator

A Transzformálható Platform A helygenerátor a beállítható magasságú modulcellák mezőjét képviseli. Az előre meghatározott program szerint a modulcellák felfelé és lefelé mennek, átalakítva a lapos platformot háromdimenziós osztott szintű elrendezésekké, különféle funkcionális célokra. Ily módon ugyanaz a platform gyorsan átalakítható a pillanatnyilag szükséges forgatókönyvhöz, extra költségek vagy idő nélkül, bemutatótermévé, közönségtérré, szabadidő-helyiséggé, műtárgyakká vagy bármivel elképzelhetővé válva.

Projekt neve : Space Generator, A tervezők neve : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Ügyfél neve : ARCHITIME.

Space Generator A Transzformálható Platform

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.