Design magazin
Design magazin
Lámpa

ADJUSTABLE

Lámpa Lámpaink reagálnak az egyedi igényekre, ugyanakkor sokoldalúak és interaktívak, valamint messze túlmutatnak a be- / kikapcsolási rutinon. Ezek a lámpák az árnyalatok és a világosság egész világa számára képesek, bár a hozzáférhető légkör és a helyzetbeli lehetőségek széles skálájára, amely lehetővé teszi az ember hangulatának megfelelő kialakítását. Ez a formatervezési vonal magában foglalja a karizmatikus termék jellemző tulajdonságait, bár avantgárd szellem és innovatív formatervezés, miközben újdonságot jelent. Osszuk meg velünk ezeket a benyomásokat?

Projekt neve : ADJUSTABLE, A tervezők neve : E. ROTA JOVANI, Ügyfél neve : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lámpa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.