Design magazin
Design magazin
Ékszerek-Fülbevalók

Eclipse Hoop Earrings

Ékszerek-Fülbevalók Van egy jelenség, amely folyamatosan letartóztatja viselkedésünket, megállítva minket a nyomvonalainkban. A napfogyatkozás asztrológiai jelensége az emberiség legkorábbi kora óta érdekli az embereket. Az ég hirtelen elsötétülése és a Napfolt folytán a félelem, a gyanú és a csodálatos árnyék hosszú árnyékát vetette a képzeletre. A napfogyatkozások lenyűgöző jellege tartós benyomást hagy ránk mindenkire. A 18K fehérarany gyémánt fogyatkozású karika fülbevalót a 2012-es napfogyatkozás ihlette. A tervezés megpróbálja megragadni a nap és a hold titokzatos természetét és szépségét.

Projekt neve : Eclipse Hoop Earrings, A tervezők neve : Takayas Mizuno, Ügyfél neve : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Ékszerek-Fülbevalók

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.