Design magazin
Design magazin
A Fogasállvány

Nobolu

A Fogasállvány A Shinn Asano által tervezett háttérrel, a grafikai tervezés mellett a Sen egy 6 darabos acélbútor-gyűjtemény, amely a 2D vonalakat 3D formákká alakítja. Minden darab, beleértve a „nobolu akasztóállványt”, olyan vonalakkal készült, amelyek minimalizálják a felesleget mind a forma, mind a funkcionalitás kifejezéséhez számos alkalmazásban, olyan egyedi források ihlette, mint a hagyományos japán kézműves és minták. A Nobolu akasztóállványt japán hieroglifák alakjai ihlette. Az alsó fű, a középső a nap, a teteje egy fa, ami azt jelenti, hogy a nap felkel.

Projekt neve : Nobolu, A tervezők neve : Shinn Asano, Ügyfél neve : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu A Fogasállvány

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.