Design magazin
Design magazin
A Vizuális Identitás

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

A Vizuális Identitás A Le Coffret egy bájos design panzió, Valle d'Aosta szívében. A projektet az eredeti stílus abszolút tiszteletben tartásával hozták létre: ezért a kőfalakat, a fa gerendákat és az antik bútorokat. Egy kör, amely az eget szimbolizálja a hegyet ábrázoló háromszög felett, ahol a B & B található, az embernek az égbe való emelkedése gondolatától. Az Onciale betűtípus modern változatban módosítva, hogy emlékezzen a völgy kelta eredetére, helyesen kiegyensúlyozza és támogatja az erős és fontos szimbólumot, hogy végül olyan logót kapjon, amely könnyen azonosítható és könnyen megfigyelhető.

Projekt neve : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, A tervezők neve : Laura Ferrario, Ügyfél neve : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes A Vizuális Identitás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.