Design magazin
Design magazin
Az Ékszer

Melek Taus

Az Ékszer Egy bizonyos ideológiában Isten hét szent angyal gondozása alá helyezi a világot. Melek Taus vagy a Páva angyal a legnagyobb és az első, aki szivárvány formájában jön ki Isten fényéből. Összességében ez a hét angyal a szivárvány hét színe, Melek Taus kék. Amikor Melek Taus megtagadta Adamnek való meghajlást, ledobták az égből. Megbánta büszkeségét, és 7000 évig sírt, könnyei elfojtották a pokol tüzét. Melek Taust megbocsátották és visszahelyezték az angyalok fõnökévé. A Melek Taus Isten emanációja, aki a kozmikus EGG-ből teremtette a kozmoszt.

Projekt neve : Melek Taus, A tervezők neve : Samira Mazloom, Ügyfél neve : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Az Ékszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.