Design magazin
Design magazin
Kert

Tiger Glen Garden

Kert A Tiger Glen Garden egy gondolatkert, amelyet a Johnson Művészeti Múzeum új szárnyába építettek. Egy olyan kínai példabeszéd ihlette, amelyet a Tigris Glennek a Három nevetségesnek hívnak, amelyben három ember legyőzi a szektáris különbségeket, hogy barátság egységét találja. A kertet szűk, japán stílusú karesansui stílusban tervezték, amelyben a természet képét kövekkel rendezték el.

Projekt neve : Tiger Glen Garden, A tervezők neve : Marc Peter Keane, Ügyfél neve : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Kert

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.