Design magazin
Design magazin
A Kiskereskedelmi Belsőépítészet

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

A Kiskereskedelmi Belsőépítészet Az ügyfél kreatív dizájnt keres, amely jól ábrázolja a márkát. A „Hiveometria” elnevezést két „kaptár” és a „geometriai” szó alkotja, amelyek egyszerűen megmondják a fő fogalmat és megjelenítik a formatervezést. A dizájnt a márka hősterméke, egy méhsejt alakú elektromos főzőlap ihlette. A méhsejtek, a fal és a mennyezet jellemzőinek csomópontjaként, finom kivitelben tökéletesen összekapcsolva és összekapcsolva a bonyolult geometriai formákat. A vonalak finom és tiszta, így egy karcsú, modern megjelenés a végtelen képzelet és kreativitás szimbolizálása.

Projekt neve : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, A tervezők neve : Alain Wong, Ügyfél neve : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom A Kiskereskedelmi Belsőépítészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.