Design magazin
Design magazin
A Bejárati Asztal

organica

A Bejárati Asztal Az ORGANICA a Fabrizio filozófiai ábrázolása minden olyan szerves rendszerről, amelyben minden rész össze van kötve, hogy létezzen. A tervezés az emberi test bonyolultságán és az emberi elképzelésen alapult. A néző vezet egy fenséges utazáshoz. Az utazás ajtaja két, tömegesnek tekinthető masszív fa forma, majd egy gerinchez hasonló alumínium tengely csatlakozókkal. A néző artériához hasonló csavart rudakat találhat, amelyeknek formája értelmezhető szervként, és a finálé gyönyörű sablonüveg, erős, de törékeny, akárcsak az emberi bőr.

Projekt neve : organica, A tervezők neve : Fabrizio Constanza, Ügyfél neve : fabrizio Constanza.

organica A Bejárati Asztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.