Design magazin
Design magazin
Hintaszék

WIRE

Hintaszék A CNC gördülő technika alkalmazásával a WIRE két darab alumíniumcsőből áll. Annak ellenére, hogy funkcionális szék, úgy néz ki, mint egy huzal, amely egy sima felületen lóg. Az ülőhely el van rejtve a csövekben. A szék egyedi felépítésű, nagyon jó egyensúlyban. Ez egy tartós, stabil és fenntartható darab, alacsony anyagköltségekkel és luxus megjelenéssel. A WIRE könnyen gyártható. Emellett a könnyű és rozsdaálló anyagok is kiválóan alkalmasak kültéri és beltéri használatra.

Projekt neve : WIRE, A tervezők neve : Hong Zhu, Ügyfél neve : .

WIRE Hintaszék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.