Design magazin
Design magazin
Az Edénykészlet

MiMì

Az Edénykészlet A tiszta kivágású geometriai, egyszerű Mimì kivitel nagyszerű felhasználhatóságot mutat. Az alapvető fogantyúk, de a csomós formák kiemelkednek a matt szürke öntött alumínium testtel, és szilárd tapadást biztosítanak, még akkor is, ha nedves vagy zsíros. Egyetlen rajzolt acélvázlat, amely a tapadásmentes edényeket megragadja, nem igényel további illesztéseket. A rugalmas fém rugalmasságát kihasználják a kényelmes markolat elérése érdekében: ha megnyomják, a fogantyúk könnyen megváltoztatják alakját és illeszkednek minden felhasználó megragadásához. A serpenyő megfeszített huzalával megváltoztatja az alakját is. A minimális kialakítás hozzájárul az ergonómia fejlesztéséhez .:: nélkül anyag tehet még többet, és még jobbat is:

Projekt neve : MiMì, A tervezők neve : Gian Piero Giovannini, Ügyfél neve : urge design.

MiMì Az Edénykészlet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.