Design magazin
Design magazin
Az Oktatási Központ

STARLIT

Az Oktatási Központ A Starlit Oktatóközpont célja, hogy teljesítménytanulást biztosítson a relaxációs tanulási környezetben a 2-6 éves gyermekek számára. Hongkongban a gyermekek nagy nyomás alatt tanulnak. Annak érdekében, hogy az forma és a tér felhatalmazást kapjon az elrendezés révén, és hogy illeszkedjen a különféle programokhoz, az ókori Róma várostervezését alkalmazzuk. A kör alakú elemek a sugárzó karok mentén a tengely elrendezésén belül gyakoriak, hogy az osztálytermet és a stúdiót két különálló szárny között láncolják. Ezt a tanulási központot úgy tervezték, hogy kellemes tanulási légkört teremtsen a lehető legnagyobb térrel.

Projekt neve : STARLIT, A tervezők neve : Catherine Cheung, Ügyfél neve : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Az Oktatási Központ

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.