Design magazin
Design magazin
Az Orvosi Központ

Neo Derm The Center

Az Orvosi Központ Úgy tervezték, hogy a vonalak témáját visszatükrözzék, és a mészszínek kiemelése elegendő ahhoz, hogy bemutassák az adott bőrápolási központ merész és energikus tervezési ismertetését. Fehér vonalzó vonalak gerendái futnak át a fehér mennyezeten, és dinamikával terjednek a környező helyre. A recepcióval szomszédos relaxációs zónát egy mész-mész színárnyalatra állítja a bútoroktól a szőnyegig, ami a Victoria és a kikötő áttekintésével hangsúlyozza a fiatal és megújult márka lényegét.

Projekt neve : Neo Derm The Center, A tervezők neve : Danny Chan, Ügyfél neve : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Az Orvosi Központ

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.