Design magazin
Design magazin
Szék

loop-сhair

Szék Ennek a széknek a gondolata jutott eszembe, amikor láttam egy hurkot a téglalapból, amely meg van hajlítva a karok kialakításához. A fém alkatrészeket csavarok kötik össze a fa lábakkal, a szék hátsó része és ülése átlátszó műanyagból készül. E három különféle anyag összekapcsolása a könnyesség illúzióját eredményezi.

Projekt neve : loop-сhair , A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.