Design magazin
Design magazin
Az Üzenetkártya

Standing Message Card “Post Animal”

Az Üzenetkártya Hagyja, hogy az állati papír kézműves készlet eljuttassa a fontos üzeneteit. Írja le az üzenetét a testben, majd küldje el a boríték többi részével együtt. Ez egy szórakoztató üzenetkártya, amelyet a címzett össze tud szerelni és megjeleníteni. Hat különböző állatot tartalmaz: kacsa, sertés, zebra, pingvin, zsiráf és rénszarvas. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret.

Projekt neve : Standing Message Card “Post Animal”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Az Üzenetkártya

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.