Design magazin
Design magazin
Az Elektromos Csatlakozó Kioldásához Nyomja Meg A Gombot

The GAN Switch

Az Elektromos Csatlakozó Kioldásához Nyomja Meg A Gombot Általában, ha valaki ki akarja venni az elektromos csatlakozót, akkor ki kell kapcsolnia az áramellátást, és megfontolt mennyiségű energiával kell kihúznia. Ez a fogalmi, de látható ötlet csak egy ujjal teszi lehetővé az összes munka elvégzését. Az ON / OFF kapcsoló, amely egyúttal gomb is a dugasz kihúzásához, segít megtudni, hogy a dugasz csatlakozik-e az áramellátáshoz, vagy sem.

Projekt neve : The GAN Switch, A tervezők neve : Tay Meng Kiat Nicholas, Ügyfél neve : .

The GAN Switch Az Elektromos Csatlakozó Kioldásához Nyomja Meg A Gombot

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.