Design magazin
Design magazin
A Kreatív Irodai Belsőépítészet

Reckitt Benckiser office design

A Kreatív Irodai Belsőépítészet Az ügyfél azt kérte, hogy tervezzen egy teljesen folyamatos, nyitott, modern irodát. Ne feledje, hogy a világítás nagyon jó, és az összes nagyszerű helyet optikailag kihasználja. Ne zárja le. Az étkező és a nyitott konyha egy része megpróbáltuk a dolgozókat divatos kávézónak érezni. Az RB fiatal csapatának bevezetésekor, a padláskörnyezetet és a cég márkaneveit egyhangúlag megszavazták az utcai művészet belsőépítészetének.

Projekt neve : Reckitt Benckiser office design, A tervezők neve : Zoltan Madosfalvi, Ügyfél neve : .

Reckitt Benckiser office design A Kreatív Irodai Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.