Design magazin
Design magazin
A Piggy Bank

DEEPE

A Piggy Bank A tárgy egy malacka bank. Az egyedi karakter alakú megjelenés egyesíti a drága, tekintélyes ékszereket, amelyek szeretetteljes és kedves, valamint a családtagok állandó jelenléte, az adománygyűjtés nagyon funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik. De a DeePee legkiemelkedőbb tulajdonsága - a standard funkciók mellett tökéletesen megfelelve - az, hogy az új megfogalmazás, az egyedi és kiegészítő kontextusba helyezett "ékszer" minden exkluzív otthon.

Projekt neve : DEEPE, A tervezők neve : Zoltan Madosfalvi, Ügyfél neve : Lima Home design studio.

DEEPE A Piggy Bank

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.