Design magazin
Design magazin
Az Irodaház

Jansen Campus

Az Irodaház Az épület feltűnően új látványt nyújt a láthatárhoz, összeköti az ipari területet és az óvárost, és háromszög alakú formáit az Oberriet hagyományos lejtős tetejeiből veszi át. A projekt integrálja az innovatív technológiákat, új részleteket és anyagokat tartalmaz, és megfelel a szigorú svájci „Minergie” fenntartható építési szabványoknak. A homlokzat egy sötét, előre patinált perforált Rheinzink-hálóba van burkolva, amely felhívja a figyelmet a környező terület fa épületeinek hangjainak sűrűségére. A testreszabott munkaterületek nyitott alaprajzúak, és az épület geometriája a Rheintal felé kilátást nyújt.

Projekt neve : Jansen Campus, A tervezők neve : Davide Macullo Architects, Ügyfél neve : .

Jansen Campus Az Irodaház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.