Design magazin
Design magazin
A Fürdőszoba Szett

FRACTURE

A Fürdőszoba Szett A kerámia szaniterek egyedi stílusa, a törött üvegvonalak figyelemre méltó tervezése Megjegyzés Dekonstruktivizmus… Törés A szerkezet elemeinek integritásának szétesése, a felületeken játszott játékok, hogy geometriai tervezési elemeket készítsenek, mint a termékek külseje, és a dekonstruktivista stílus mozgatása a sorozat, mint például a Brac törése az egyik legfigyelemreméltóbb sorozatának.

Projekt neve : FRACTURE, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE A Fürdőszoba Szett

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.