Design magazin
Design magazin
A Cruiser Jacht

WAVE CATAMARAN

A Cruiser Jacht A tengerre mint a folyamatos mozgásban lévõ világra gondolva a „hullámot” szimbólumának tekintjük. Ebből az ötletből modelleztük a hajótest vonalait, amelyek látszólag megszakítják magukat. A projekt ötletének alapját képező második elem a lakóhely fogalma, amelyet a belső és a külső kialakítás egyfajta folytonosságán akartunk rajzolni. A nagy üvegablakokon keresztül majdnem 360 fokos képet kapunk, amely lehetővé teszi a vizuális folytonosságot a külsővel. Nem csak, hogy a nagy üvegajtóknak köszönhetően a belső élet kivetül a kültéri terekbe. Boltív. Visintin / Arch. Foytik

Projekt neve : WAVE CATAMARAN, A tervezők neve : Roberta Visintin, Ügyfél neve : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN A Cruiser Jacht

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.