Design magazin
Design magazin
A Fotel

The Monroe Chair

A Fotel Megdöbbentő elegancia, az ötlet egyszerűsége, kényelmes, a fenntarthatóságot szem előtt tartva. A Monroe szék kísérlet a karosszék készítéséhez szükséges gyártási folyamat drasztikus egyszerűsítésére. Kihasználja a CNC technológiák azon lehetőségét, hogy ismételten kivágjanak egy lapos elemet az MDF-ből, majd ezeket az elemeket egy központi tengely körül szétterítik, hogy összetett módon ívelt karosszék alakuljon ki. A hátsó láb fokozatosan a háttámlásba és a kartámasz az első lábakba mozog, és esztétikát teremt, amelyet a gyártási folyamat egyszerűsége határoz meg.

Projekt neve : The Monroe Chair, A tervezők neve : Alexander White, Ügyfél neve : .

The Monroe Chair A Fotel

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.