Design magazin
Design magazin
Polcrendszer

Quadro Qusabi

Polcrendszer A Quadro Qusabi polcrendszert (vagy rövidesen a QQ-t) az állványok sokoldalúságának ihlette. A Qusabi-t (japánul "ék" jelent) kívánatos magasságban az oszlopok nyílásaiba illesztik. A polcokat és a fiókokat szerszámok vagy anyák nélkül kell a Qusabi ékre helyezni. Bármely polc vagy fiók bármikor cserélhető. Könnyű összeszerelni egy új QQ rendszert, csak 2 polc, 4 oszlop és egy dugóval. A legkisebb polc mérete 280 négyzet cm. A többi polc mérete 8 cm-nél szélesebb vagy hosszabb. A QQ rendszer újból összeszerelhető és végtelenül bővíthető, új megjegyzés és polc hozzáadásával a meglévő rendszerhez.

Projekt neve : Quadro Qusabi, A tervezők neve : Sonia Ponka, Ügyfél neve : MultiMono.

Quadro Qusabi Polcrendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.