Design magazin
Design magazin
Az Ideiglenes Információs Központ

Temporary Information Pavilion

Az Ideiglenes Információs Központ A projekt egy vegyes felhasználású ideiglenes pavilon a londoni Trafalgarban, különféle rendezvények és rendezvények számára. A javasolt szerkezet hangsúlyozza a „ideiglenesség” fogalmát azáltal, hogy elsődleges építőanyagként újrahasznosító szállítótartályokat használ. Fémes jellegének célja ellentétes kapcsolat kialakítása a meglévő épülettel, amely megerősíti a koncepció átmeneti jellegét. Ezenkívül az épület formális kifejeződése is meg van rendezve és véletlenszerűen elrendezve, és létrehozva egy ideiglenes mérföldkövet a helyszínen, hogy az épület rövid élettartama alatt vizuális interakciót vonzzon.

Projekt neve : Temporary Information Pavilion, A tervezők neve : Yu-Ngok Lo, Ügyfél neve : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Az Ideiglenes Információs Központ

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.