Design magazin
Design magazin
A 42 "-Es Bms Led Tv

Agile

A 42 "-Es Bms Led Tv Az AGILE LED TV-t úgy tervezték, hogy keskeny előlap alkalmazásával hangsúlyozza a képernyőn megjelenő képet, és a karcsú megjelenés mellett elkapja a TV-trendeket. A képernyő körül a vékony keret élessége különböző tükröződéseket és fényt sugároz a felületen, ami a tervezés könnyűségét eredményezi. Ez a TV-állvány kialakítását is érinti. A műanyag lábakkal és félig átlátszó lábnyakkal ellátott fémfelületek ugyanazt a célt szolgálják a TV-vel. Az AGILE testreszabási része a színes átlátszó lencsék.

Projekt neve : Agile, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

Agile A 42 "-Es Bms Led Tv

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.