Design magazin
Design magazin
A Csúcsminőségű Tv

La Torre

A Csúcsminőségű Tv Ebben a kialakításban nincs olyan előlap, amely a kijelzőt tartaná. A TV-t a kijelzőpanel mögött rejtett hátsó szekrény tartja. A képernyőt körülvevő eloxális vékony keret csak kozmetikai illúzióhoz használható. Mindezen okok miatt a domináns elem a normál TV-formátummal ellentétben a kijelző. Az Eiffel-torony inspirálja a La Torre-t. E kettő legfontosabb hasonlóságai az, hogy koruk reformista és azonos oldalnézetűek.

Projekt neve : La Torre, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

La Torre A Csúcsminőségű Tv

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.