Design magazin
Design magazin
A Rajzsablonok

insectOrama

A Rajzsablonok Az InsectOrama 6 rajzsablon halmaza, amely 48 alakot tartalmaz. A gyermekek (és felnőttek) képesek rajzolni képzeletbeli lényeket. A legtöbb rajzsablonnal ellentétben a insectOrama nem tartalmaz teljes alakot, hanem csak alkatrészeket: fejeket, testeket, mancsokat ... Természetesen rovarrészek, de más állatok és emberek darabjai is. Ceruza segítségével egy végtelen teremtmény-sorozatot nyomtathat a papírra, majd színesítheti.

Projekt neve : insectOrama, A tervezők neve : Stefan De Pauw, Ügyfél neve : .

insectOrama A Rajzsablonok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.