Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Kiállítás

Boom

A Kiállítási Kiállítás Ez egy divatmárka márka kiállításának kiállítási terve Kínában. Ennek a kiállításnak a témája rávilágít a fiatalok arra, hogy stilizálják saját imázsukat, és szimbolizálja azt a robbanásveszélyes zajt, amelyet ez a kiállítás nyilvánosságra hozott. A cikk-cakk formát használták a legfontosabb vizuális elemként, de eltérő konfigurációval, amikor a különböző városok standjainál alkalmazták. A kiállítási kabinok felépítése mind a „gyárilag elkészített”, mind a helyszínre telepített „alkatrész-készlet” volt. Néhány alkatrészt újra felhasználhatunk vagy újrakonfigurálhatunk, hogy új standot készítsünk a kiállítás következő megállására.

Projekt neve : Boom, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : PMTD Ltd..

Boom A Kiállítási Kiállítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.