Design magazin
Design magazin
Lámpa

Mobius

Lámpa A Mobius gyűrű inspirálja a Mobius lámpák tervezését. Az egyik lámpasávnak két árnyékfelülete (azaz kétoldalas felülete) lehet, az előlapon és a hátulon, amelyek kielégítik a világítási igényeket. Különleges és egyszerű alakja rejtélyes matematikai szépséget tartalmaz. Ezért ritmikusabb szépség kerül a házba.

Projekt neve : Mobius, A tervezők neve : Kejun Li, Ügyfél neve : OOUDESIGN.

Mobius Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.