Design magazin
Design magazin
Lakóház Belsőépítészet

Angel VII Private Residence

Lakóház Belsőépítészet Speciális anyagkeverékkel ez a lakóépület úgy lett kialakítva, hogy kényelmes, tiszta és időtlen tere legyen. A helyiségben található kicsi átrium szintén formatervezési funkcióként szolgál, mivel ez egy elem, amely látható az összes belső földszinti területről és a külsõ rezidenciákról. Biztonsági akadályként szolgál a fenti folyosóra is. A lépcsőház kialakítása a mennyezeti függő lámpákkal együtt vonzza az entrée vonzó térbeli elemét.

Projekt neve : Angel VII Private Residence, A tervezők neve : Irini Papalouka, Ügyfél neve : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Lakóház Belsőépítészet

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.