Design magazin
Design magazin
A Könyv

ZhuZi Art

A Könyv A Nanjing Zhuzi Művészeti Múzeum kiadja a hagyományos kínai kalligráfia és festészet összegyűjtött alkotásainak sorozatát. Régi története és elegáns technikája révén a hagyományos kínai festmények és a kalligráfia nagyra értékelik művészi és gyakorlati vonzerejük miatt. A gyűjtemény tervezésekor absztrakt formákat, színeket és vonalakat használtak egységes érzékiség megteremtésére és a vázlat üres helyének kiemelésére. Az erőfeszítés egybeesik a hagyományos festészet és a kalligráfia stílusának művészeivel.

Projekt neve : ZhuZi Art, A tervezők neve : ALICE XI ZONG, Ügyfél neve : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art A Könyv

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.