Design magazin
Design magazin
Macska Bútor Modul

Polkota

Macska Bútor Modul Ha van macska, akkor valószínűleg legalább három a három probléma közül, amikor otthont választott neki: esztétika, fenntarthatóság és kényelem hiánya. De ez a függesztett modul ezeket a problémákat három tényező kombinálásával oldja meg: 1) Minimalizmus: a forma egyszerűsége és a színtervezés variabilitása; 2) Környezetbarát: a fahulladék (fűrészpor, forgács) biztonságos a macska és a tulajdonos egészségére; 3) Egyetemesség: a modulok egymással kombinálva lehetővé teszik, hogy külön macskalakást hozzon létre otthonában.

Projekt neve : Polkota, A tervezők neve : Nadezhda Kiseleva, Ügyfél neve : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Macska Bútor Modul

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.