Design magazin
Design magazin
Randevú Mobil Alkalmazás

Flame

Randevú Mobil Alkalmazás Hozzuk létre a Láng mobilalkalmazást, Wadoo. olyan csapat, amelynek célja az alkalmazás vonzóvá tétele a felhasználók számára. Tehát Wadoo. A szakértők egy egyszerű, mégis vonzó funkcióval álltak elő: a zenei preferenciák szerint párokat készíthetnek. Ez a szolgáltatás szélesebb körű lehetőségeket kínál a felhasználók számára az alkalmazás használatához. A cél funkció természetesen továbbra is új emberekkel találkozik. Ahhoz azonban, hogy ezt a folyamatot vonzóvá tegye, a felhasználó a zenei preferenciák alapján kiválaszthat egy párot. Így a felhasználók elkezdenek kommunikálni érdeklődési körükről és megkóstolhatják az Ön részét a messengerben, és valódi randevúba léphetnek.

Projekt neve : Flame, A tervezők neve : Artur Konariev, Ügyfél neve : Wadoo. Product Design Agency.

Flame Randevú Mobil Alkalmazás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.