Design magazin
Design magazin
A Reklám

Insect Sculptures

A Reklám Mindegyik darabot kézzel készítették, hogy rovarok szobroit készítsék, amelyeket a környezetük és az általuk fogyasztott ételek ihlette. A műalkotást a Doom weboldalán keresztül fellépésre hívták fel, és a háztartási kártevők is azonosíthatók. A szobrokhoz használt elemeket hulladékkertekből, szeméttelepekből, folyómedencékből és szupermarketekből szerezték be. Az egyes rovarok összeszerelése után fényképeket készítettek és retusáltak a photoshopban.

Jégkrém

Sister's

Jégkrém Ezt a csomagolást a Sisters Ice Cream Company számára tervezték. A tervező csapat megpróbált három hölgyet felhasználni, akik emlékeztetnek a termék gyártóira, boldog színek formájában, amelyek az egyes fagylalt ízéből származnak. A formatervezés minden egyes ízében a jégkrém alakját használják a karakter hajává, ami érdekes és új képet mutat jégkrém csomagolásáról. Ez a forma új formájában nagy figyelmet fordított a versenytársak körében, és magas eladásokat ért el. A formatervezés eredeti és kreatív csomagolást próbál létrehozni.

Az Üveg

Herbal Drink

Az Üveg Koncepciójuk alapja egy érzelmi elem. A kidolgozott elnevezési és tervezési koncepció az ügyfél érzéseire és érzelmeire irányul, célja, hogy megállítsák az embert közvetlenül a szükséges polc mellett, és arra késztessék, hogy válasszon más márkák sokaságából. Csomagolásuk kifejezi a tervkivonatok hatásait, a színes mintákat, közvetlenül a fehér porcelánpalackra nyomtatva, amelyek virág alakjára hasonlítanak. Vizuálisan hangsúlyozza a természetes termék imázsát.

A Borosdoboz

Essenzza

A Borosdoboz A bor kialakítása, a származási ország és a város sok figyelmet szenteltek. Keresés miniatűr és hagyományos festményekben. Az értékes motívumokból kiderült, hogy a cél elérése érdekében ez azt jelenti, hogy bár a hagyományos luxusboros palackok kialakítása nagyon hatékony volt. A tervezésben használt motívum, arabesques. Ezek a motívumok az iráni lakkozott festményből készültek. A formatervezés megkísérel eredeti és kreatív formatervezési mintákat létrehozni, és arra törekszik, hogy egy belső jelentéssel bíró mintát hozzon létre, és fontos üzenetet hordozzon.

A Juice Csomagolás

Pure

A Juice Csomagolás A Pure Juice koncepciójának alapja egy érzelmi elem. A kidolgozott elnevezési és tervezési koncepció az ügyfél érzéseire és érzelmeire irányul, célja, hogy megállítsák az embert közvetlenül a szükséges polc mellett, és arra késztessék, hogy válasszon más márkák sokaságából. A csomag kifejezi a gyümölcskivonatok hatásait, a színes mintákat közvetlenül egy üvegpalackra nyomtatva, amely gyümölcs alakjára hasonlít. Vizuálisan hangsúlyozza a természetes termékek imázsát.

A Művészeti Installáció

Pretty Little Things

A Művészeti Installáció A Pretty Little Things feltárja az orvosi kutatások világát és a mikroszkóp alatt látható bonyolult képeket, és ezeket az abszolút modern mintázatokké változtatja át, élénk fluro színpaletta robbantásával. Több mint 250 méter hosszú, több mint 40 egyedi műalkotással nagyszabású installáció, amely a kutatás szépségét mutatja be a nyilvánosság előtt.