Design magazin
Design magazin
Macska Ágy

Catzz

Macska Ágy A Catzz macskaágy tervezésénél az inspirációt a macskák és a tulajdonosok igényei egyaránt merítették, és egyesíteni kell a funkciót, az egyszerűséget és a szépséget. A macskák megfigyelése során egyedi geometriai jellemzőik inspirálták a tiszta és felismerhető formát. Néhány jellegzetes viselkedési mintázat (pl. Fül mozgása) beépült a macska felhasználói élményébe. Emellett a tulajdonosokat szem előtt tartva a cél egy olyan bútor elkészítése volt, amelyet testre szabhattak és büszkén mutathattak be. Sőt, fontos volt az egyszerű karbantartás biztosítása. Mindezt a karcsú, geometrikus kialakítás és a moduláris felépítés teszi lehetővé.

Luxusbútorok

Pet Home Collection

Luxusbútorok A Pet Home Collection egy kisállat bútor, amelyet négylábú barátok otthoni viselkedésének figyelmes megfigyelése után fejlesztettek ki. A dizájn fogalma az ergonómia és a szépség, ahol a jólét azt az egyensúlyt jelenti, amelyet az állat a saját terében, az otthoni környezetben talál meg, a design pedig a házi kedvencek társaságában való élés kultúráját jelenti. A gondos anyagválasztás kiemeli az egyes bútorok formáit és jellemzőit. Ezek a szépség és funkció autonómiájával rendelkező tárgyak kielégítik a háziállat ösztöneit és az otthoni környezet esztétikai igényeit.

Kisállat Szállító

Pawspal

Kisállat Szállító A Pawspal kisállathordozó energiát takarít meg, és segít a gazdának a gyors szállításban. A tervezési koncepcióhoz a Space Shuttle ihlette Pawspal kisállathordozó, amellyel bárhová elvihetik kedves kedvenceiket. És ha van még egy kisállatuk, egy másikat helyezhetnek a tetejére, és a kerekeket alul rögzíthetik a hordozók húzásához. Emellett a Pawspal belső szellőzőventilátorral is rendelkezik, hogy kényelmes legyen a háziállatok számára, és könnyen tölthető USB C-vel.

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Xtreme Lip-Shaper® System

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz Az Xtreme Lip-Shaper® rendszer a világ első klinikailag bebizonyított, biztonságos kozmetikai otthoni használatra szolgáló ajaknagyító készüléke. Egy 3500 éves kínai „töltelékképzés” módszerrel - más szóval a szívással - fejlett ajakformázó technológiával párosulva az ajkak azonnali kontúrjára és nagyítására szolgál. A dizájn lélegzetelállító egy- és kétágyas alsó ajkát hoz létre, akárcsak Angelina Jolie. A felhasználók külön javíthatják a felső vagy alsó ajkát. A kialakítás célja az Ámor íjának íveinek emelése, az ajkak kitöltése az öregedő száj sarkainak felemelésére. Mindkét nem számára megfelelő.

A Cukorkockák

Two spoons of sugar

A Cukorkockák Teázás vagy kávéfogyasztás nemcsak a szomjúság megszüntetésére szolgál. Ez a kényeztetés és a megosztás ünnepsége. Cukor hozzáadása a kávéhoz vagy a teahoz ugyanolyan egyszerű lehet, mint emlékszik a római számokra! Függetlenül attól, hogy egyetlen kanálra, vagy kettőre vagy háromra van szüksége, ki kell választania a cukorból készült három szám egyikét, és be kell dobnia a meleg / hideg italába. Egyetlen akció és a célja megoldódott. Nincs kanál, nincs mérés, annyira egyszerű.

Kutya Wc

PoLoo

Kutya Wc A PoLoo egy automatikus WC, amely segíti a kutyákat békében, még akkor is, ha az időjárás gyenge. 2008 nyarán, a 3 család kutyájával folytatott vitorlázás során Egiána Reggiori, képzett tengerész kidolgozta a PoLoo-t. Barátjával, Adnan Al Maleh-nal valami olyat tervez, amely nemcsak a kutyák életminőségét javítja, hanem javítja azokat a tulajdonosokat is, akik idős vagy fogyatékkal élők, és téli időszakban nem képesek kijutni a házból. Ez automatikus, elkerüli a szagokat és könnyen használható, hordozható, tisztítható és ideális lakásokban lakók, lakóautók és hajók tulajdonosai, szállodák és üdülőhelyek számára.