Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Valente

A Fürdőszobai Bútorok A természet drágakövei által ihletett Valente fürdőszoba kollekció a luxust a fürdőszobák tervezésében és a hely testreszabásában biztosítja, a rendelkezésre álló felhasználási lehetőségek széles skálájával. Mivel a természetben található minden drágakő egyedi, a Valente kollekció minden bútortartalma különböző méretű és színek.A különféle méretben és színben tervezett elemek célja az, hogy a fürdő mennyei szépségét hozza a fürdőszobákba, és ritmust, dinamizmust hozzon a fürdőszobákba.

Projekt neve : Valente, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

 Valente A Fürdőszobai Bútorok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.