Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Valente

A Fürdőszobai Bútorok A természet drágakövei által ihletett Valente fürdőszoba kollekció a luxust a fürdőszobák tervezésében és a hely testreszabásában biztosítja, a rendelkezésre álló felhasználási lehetőségek széles skálájával. Mivel a természetben található minden drágakő egyedi, a Valente kollekció minden bútortartalma különböző méretű és színek.A különféle méretben és színben tervezett elemek célja az, hogy a fürdő mennyei szépségét hozza a fürdőszobákba, és ritmust, dinamizmust hozzon a fürdőszobákba.

Projekt neve : Valente, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

 Valente A Fürdőszobai Bútorok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.