Design magazin
Design magazin
Zászlóshajó Bolt

Lenovo

Zászlóshajó Bolt A Lenovo Flagship Store célja a márka imázsának javítása azáltal, hogy a közönség számára platformot biztosít, amely lehetővé teszi a kölcsönhatást és a megosztást az üzletben létrehozott életmód, szolgáltatás és tapasztalat révén. A tervezési koncepció azon a küldetésen alapul, hogy átálljon a számítástechnikai eszközök gyártójáról a vezető márkára a fogyasztói elektronikai szolgáltatók körében.

Projekt neve : Lenovo, A tervezők neve : Johnson Li, Ügyfél neve : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Zászlóshajó Bolt

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.