Design magazin
Design magazin
Zászlóshajó Bolt

Lenovo

Zászlóshajó Bolt A Lenovo Flagship Store célja a márka imázsának javítása azáltal, hogy a közönség számára platformot biztosít, amely lehetővé teszi a kölcsönhatást és a megosztást az üzletben létrehozott életmód, szolgáltatás és tapasztalat révén. A tervezési koncepció azon a küldetésen alapul, hogy átálljon a számítástechnikai eszközök gyártójáról a vezető márkára a fogyasztói elektronikai szolgáltatók körében.

Projekt neve : Lenovo, A tervezők neve : Johnson Li, Ügyfél neve : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Zászlóshajó Bolt

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.