Design magazin
Design magazin
A Digitális Óra

PIXO

A Digitális Óra A koncepció hamarosan "digitalizálja" a mechanikus óra "gördülő számát" a 70-es években. A teljes pontmátrix-kijelzővel a PIXO képes a folyékonyan animált "gördülő" számok megjelenítésére. Más tolóerõvel ellátott digitális óráktól eltérõen a PIXO csak elforgatható koronával rendelkezik minden üzemmódhoz, beleértve: Idõ üzemmód, Világidõ, Stopper, 2 riasztás, Óránkénti hang és Idõzítõ. Az átfogó dizájn azoknak szól, akik szeretik az új kivitelezésű digitális dolgokat. A különféle színkombinációk és az unisex tok kialakítása alkalmas a különféle felhasználói preferenciákra.

Projekt neve : PIXO, A tervezők neve : PIXO TEAM, Ügyfél neve : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO A Digitális Óra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.