Design magazin
Design magazin
A Digitális Óra

PIXO

A Digitális Óra A koncepció hamarosan "digitalizálja" a mechanikus óra "gördülő számát" a 70-es években. A teljes pontmátrix-kijelzővel a PIXO képes a folyékonyan animált "gördülő" számok megjelenítésére. Más tolóerõvel ellátott digitális óráktól eltérõen a PIXO csak elforgatható koronával rendelkezik minden üzemmódhoz, beleértve: Idõ üzemmód, Világidõ, Stopper, 2 riasztás, Óránkénti hang és Idõzítõ. Az átfogó dizájn azoknak szól, akik szeretik az új kivitelezésű digitális dolgokat. A különféle színkombinációk és az unisex tok kialakítása alkalmas a különféle felhasználói preferenciákra.

Projekt neve : PIXO, A tervezők neve : PIXO TEAM, Ügyfél neve : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO A Digitális Óra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.