Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba

Passion

Fürdőszoba Ez a fürdőszoba megtestesíti a Yangot és a Yint, a fekete-fehérket, a szenvedélyt és a békét. A természetes márvány eredeti és egyedi hangulatot ad a szoba számára. És mivel mindig természetes érzést keresünk, úgy döntöttem, hogy szerves anyagokat használok, amelyek valóban békés légkört teremtenek. A mennyezet olyan, mint az utolsó tapintás, amely belső harmóniát teremt ebben a szobában. A tükrök sokasága teszi tágasabbá a megjelenést. A kapcsolókat, aljzatokat és tartozékokat úgy választottuk meg, hogy illeszkedjenek a csiszolt króm színrendszeréhez. A csiszolt króm klasszikusnak néz ki a fekete csempe ellen, és illeszkedik a belső terekhez.

Projekt neve : Passion, A tervezők neve : Julia Subbotina, Ügyfél neve : Julia Subbotina.

Passion Fürdőszoba

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.