Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba

Passion

Fürdőszoba Ez a fürdőszoba megtestesíti a Yangot és a Yint, a fekete-fehérket, a szenvedélyt és a békét. A természetes márvány eredeti és egyedi hangulatot ad a szoba számára. És mivel mindig természetes érzést keresünk, úgy döntöttem, hogy szerves anyagokat használok, amelyek valóban békés légkört teremtenek. A mennyezet olyan, mint az utolsó tapintás, amely belső harmóniát teremt ebben a szobában. A tükrök sokasága teszi tágasabbá a megjelenést. A kapcsolókat, aljzatokat és tartozékokat úgy választottuk meg, hogy illeszkedjenek a csiszolt króm színrendszeréhez. A csiszolt króm klasszikusnak néz ki a fekete csempe ellen, és illeszkedik a belső terekhez.

Projekt neve : Passion, A tervezők neve : Julia Subbotina, Ügyfél neve : Julia Subbotina.

Passion Fürdőszoba

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.