Design magazin
Design magazin
A Tachográf-Programozó

Optimo

A Tachográf-Programozó Az Optimo egy úttörő érintőképernyős termék a haszongépjárművekbe beépített összes digitális tachográf programozásához és kalibrálásához. A sebességre és a könnyű használatra összpontosítva az Optimo egyesíti a vezeték nélküli kommunikációt, a termék alkalmazási adatait és a különféle érzékelőcsatlakozók egy hordozható eszközbe a jármű kabinjában és a műhelyben való felhasználás céljából. Az optimális ergonómia és a rugalmas pozicionálás érdekében tervezték, feladat-vezérelt felülete és innovatív hardvere drámai módon javítja a felhasználói élményt, és a tachográf-programozást a jövőbe is bevezeti.

Projekt neve : Optimo, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : Stoneridge.

Optimo A Tachográf-Programozó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.