Design magazin
Design magazin
A Tachográf-Programozó

Optimo

A Tachográf-Programozó Az Optimo egy úttörő érintőképernyős termék a haszongépjárművekbe beépített összes digitális tachográf programozásához és kalibrálásához. A sebességre és a könnyű használatra összpontosítva az Optimo egyesíti a vezeték nélküli kommunikációt, a termék alkalmazási adatait és a különféle érzékelőcsatlakozók egy hordozható eszközbe a jármű kabinjában és a műhelyben való felhasználás céljából. Az optimális ergonómia és a rugalmas pozicionálás érdekében tervezték, feladat-vezérelt felülete és innovatív hardvere drámai módon javítja a felhasználói élményt, és a tachográf-programozást a jövőbe is bevezeti.

Projekt neve : Optimo, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : Stoneridge.

Optimo A Tachográf-Programozó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.