Design magazin
Design magazin
Játék

Movable wooden animals

Játék A sokszínűségű állati játékok különböző módon mozognak, egyszerűek, de szórakoztatók. Az absztrakt állatformák elnyelik a gyermekeket. A csoportban 5 állat van: sertés, kacsa, zsiráf, csiga és dinoszaurusz. Kacsa feje jobbról balra mozog, amikor felveszi az asztalról, úgy tűnik, hogy "Nem" monda neked; A zsiráf feje felfelé és lefelé mozoghat; A disznó orra, a csiga és a dinoszaurusz fejek kifelé fordulnak, amikor a farkát megfordítják. Az összes mozgás az embereket elmosolyítja, és a gyermekeket különféle módon játsszák, hogy játsszanak, például húzással, tolással, fordítással stb.

Projekt neve : Movable wooden animals, A tervezők neve : Sha Yang, Ügyfél neve : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Játék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.