Design magazin
Design magazin
Játék

Movable wooden animals

Játék A sokszínűségű állati játékok különböző módon mozognak, egyszerűek, de szórakoztatók. Az absztrakt állatformák elnyelik a gyermekeket. A csoportban 5 állat van: sertés, kacsa, zsiráf, csiga és dinoszaurusz. Kacsa feje jobbról balra mozog, amikor felveszi az asztalról, úgy tűnik, hogy "Nem" monda neked; A zsiráf feje felfelé és lefelé mozoghat; A disznó orra, a csiga és a dinoszaurusz fejek kifelé fordulnak, amikor a farkát megfordítják. Az összes mozgás az embereket elmosolyítja, és a gyermekeket különféle módon játsszák, hogy játsszanak, például húzással, tolással, fordítással stb.

Projekt neve : Movable wooden animals, A tervezők neve : Sha Yang, Ügyfél neve : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Játék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.