Design magazin
Design magazin
A Ruhák

Bamboo lattice

A Ruhák Vietnamban számos termékben, például csónakokban, bútorokban, csirke ketrecekben, lámpákban látunk bambuszrács technikát. A bambuszrács erős, olcsó és könnyen elkészíthető. Az a látomásom, hogy olyan üdülőhelyet hozzunk létre, amely olyan izgalmas, kecses, kifinomult és elbűvölő divatot jelent. Ezt a bambuszrácsos részletet alkalmaztam néhány divatomra úgy, hogy a nyers, kemény, szabályos rácsot lágy anyagmá alakítottam. Terveim ötvözik a hagyományt a modern formával, a rácsminta keménységével és a finom szövetek homokpuhaságával. A formare és a részletekre összpontosítom, és varázsa és nőiessége viszi viselõjét.

Projekt neve : Bamboo lattice , A tervezők neve : Do Thanh Xuan, Ügyfél neve : Sea of Love.

Bamboo lattice  A Ruhák

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.