Design magazin
Design magazin
A Ruhák

Bamboo lattice

A Ruhák Vietnamban számos termékben, például csónakokban, bútorokban, csirke ketrecekben, lámpákban látunk bambuszrács technikát. A bambuszrács erős, olcsó és könnyen elkészíthető. Az a látomásom, hogy olyan üdülőhelyet hozzunk létre, amely olyan izgalmas, kecses, kifinomult és elbűvölő divatot jelent. Ezt a bambuszrácsos részletet alkalmaztam néhány divatomra úgy, hogy a nyers, kemény, szabályos rácsot lágy anyagmá alakítottam. Terveim ötvözik a hagyományt a modern formával, a rácsminta keménységével és a finom szövetek homokpuhaságával. A formare és a részletekre összpontosítom, és varázsa és nőiessége viszi viselõjét.

Projekt neve : Bamboo lattice , A tervezők neve : Do Thanh Xuan, Ügyfél neve : Sea of Love.

Bamboo lattice  A Ruhák

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.