Design magazin
Design magazin
Újrahasznosított Ékszerek

Clairely Upcycled Jewellery

Újrahasznosított Ékszerek Gyönyörű, tiszta, újrahasznosított ékszerek, amelyeket a Claire de Lune csillár gyártásából származó hulladék felhasználása céljából terveztek. Ez a sor jelentős számú gyűjteménygé fejlődött ki - minden elbeszélő történet, mind nagyon személyes pillantást vet a tervező filozófiájába. Az átláthatóság a tervezők saját filozófiájának alapvető eleme, és ezt tükrözi a használt akril választása. Az alkalmazott tükör akril kivételével, amely maga is tükrözi a fényt, az anyag mindig átlátszó, színes vagy tiszta. A CD-csomagolás megerősíti az átültetés fogalmát.

Projekt neve : Clairely Upcycled Jewellery , A tervezők neve : Claire Requa, Ügyfél neve : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Újrahasznosított Ékszerek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.